tiistai 19. marraskuuta 2013

Vinkkivitonen

Jos kiinnostaa shoppailla merkkituotteita vielä lähes outlet-hintojakin halvemmalla, kehotan suuntaamaan Rossiin, TJ Maxxiin tai Burlingtoniin. Näihin kaikkiin myydään käsittääkseni outlettien ym ylijäämäkamaa, joka ei siis välttämättä ole tämän sesongin huippumuotia, mutta halvalla tosi hyvää perusvaatetta. Laukkuja, kenkiä, lompakoita, alusvaatteita, leluja, vöitä, meikkejä, pyyhkeitä, you name it. Merkeistä voisin mainita vaikka Calvin Klein, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Steve Madden, Guess, Converse, Elf, Tigi, Essie, Nike, Adidas.. List goes on. Tehtiin viime viikonloppuna pari täsmäiskua näihin kaikkiin kolmeen, ja tehtiin kyllä tosi hyviä löytöjä.

Vähän tietty vaikeuttaa shoppailua se, että kaikki vaatteet on rekeissä ihan sekaisin, jaoteltuina vain kokojen mukaan. Toki esimerkiksi housut, takit, paidat, alusvaatteet on jaoteltu omiin sektoreihin. Mutta sun pitää käydä jokaikinen vaatekappale läpi, jotta voit tehdä huippulöytöjä. Seassa on myös paskaa. Mut sitten kun sä löydät esimerkiksi Calvin Kleinin alusvaatteita viidellä taalalla, Michael Korsin neuleen 19,99$ tai Adidaksen retrohupparin 29,99$, oot onnellinen. Mä poistuin kyseisistä kaupoista lauantaina tanssien.

Vielä jäi mieleen kummittelemaan eräs maailman täydellisin villakangastakki jonka ovh on varmaan useita satoja euroja. Burlingtonin hintalapussa komeili 99,99$ joka on siis noin 75 euroa. Vihje: Michael Kors.....

3 kommenttia:

  1. Mä löysin kerran TJMaxxilta Guessin farkut 25$:lla! Oli aika huippu löyty! :) Mukavia shoppailuhetkiä sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Guessia tuntu saavan aika edullisesti. Vaatteita, laukkuja, koruja.. :)

      Kiitos!

      Poista