tiistai 15. lokakuuta 2013

Helloo

Linjoilla taas! Meinaa pitää vähän kiirettä.

Mä kärsin yhä edelleenkin vähän jetlagista, meinaan nukahtaa pystyyn iltaisin 8 ja yhdeksän välillä, ja yöllä herään pitkin yötä pari kertaa, ja lopullisesti aina noin neljän ja kuuden välillä. Turhauttavaa. Vaikka toisaalta, meidän pitää aamuisin jo herätä seitsemän pintaan, joten siinä mielessä se on kai ihan fine. Olis vaan kiva valvoa välillä myöhempään kuin yhdeksään.

Aletaan aika hyvin jo asettua taloksi. Vaihdettiin huonetta vähän pienempään, mutta nyt meillä on oma telkkari. Eelis haluais jatkuvasti vaan katsoa änäriä, mut mun pitää kyllä vähän pistää vastaan. Onneks on ainakin kanavia, joilta valita. Vesalla on myös NetFlix, ja sitä ollaa aika ahkerasti tuijoteltu päivisin kun ollaan oltu vauvan kanssa sisällä. Ajattelin laittaa tähän vähän meidän aikataulua, niin näette minkälaisista asioista meidän päivät täällä koostuu.

n. klo 7.00 vauvalle ruokaa
9.30 vauvalle maitoa (nukutetaan se sisällä, ja sit mennään ulos rattaiden kanssa kun se nukkuu)
11.00 vauvalle ja meille ruokaa (tehdään itellemme mitä kaapeista sattuu löytymään)
13.30 vauvalle maitoa (saattaa nukahtaa taas)
15.00 vauvalle maitoa
16.30 vauvelille herkkua, hedelmää! (saattaa nukkua taas jos ei nukkunut aiemmin iltapäivällä)
noin klo 17.00 päivä meidän osalta loppuu.

Sen jälkeen meillä on vapaata ja saadaan tehdä mitä sattuu huvittamaan. Mennä uimaan, mennä kaupoille, mennä pyöräilemään, pelaamaan tennistä, salille. Tai voidaan vaikka hengailla vaan kotona ja tuijottaa telkkaria. Tai seiniä. Tosin. Kuka tulis Floridaan asti seiniä tuijottelemaan.. ;)

Viikonloppu oli kiva! Perjantaina käytiin illalla syömässä tossa lähiravintolassa. Juotiin muutamat drinkit ja syötiin hyvin. Se paikka oli ihan täynnä ja siellä oli livemusiikkiakin. Se on tosi kiva paikka, sinne on niin lyhyt matka. Ei edes viittä minuuttia pyörällä. Paikka on nimeltään Woody's Island Bar and Grille. Lauantaina me oltiin aamusta muutama tunti vauvan kanssa, ja sitten ampaistiin äkkiä altaalle ottamaan arskaa. Otettiin eväät mukaan ja syötiin lounasta siellä. Oli ihana lekotella auringossa ja käydä välillä polskimassa. Sunnuntaina sama juttu, käytiin aamulla ensin kaupoilla ja iltapäiväksi mentiin altaalle. Otin jopa päiväunetkin auringossa. Kumpikaan ei ole vielä ehtinyt edes polttaa itseään.

Tänään meidän on tarkoitus mennä tohon lähiostarille, kun siellä on tiistaisin iltapäivällä Farmers Market, eli siellä myydään paljon esimerkiksi tuoreita hedelmiä ja muita maatilojen herkkuja. Tarkoitus on ostaa paljon ihania hedelmiä. Ananasta, papaijaa, persikoita.. Mitä sieltä löytyykin. Illemmalla on tarkoitus mennä altaalle vielä hetkeksi ennenkuin aurinko laskee noin seitsemän jälkeen.

Nää postaukset on nyt vielä toistaiseksi kuvattomia, mutta kuviakin on kyllä tulossa. Oon muuten huomannut, että täällä käy aika moni lukemassa, mutta kukaan ei jätä yhtään kommenttia. Buu! Kommentoikaa, kyselkää, kertokaa kuulumisia Suomesta. Kertokaa mistä asioista haluaisitte että kirjoittaisin. Mistä asioista haluaisitte nähdä kuvia. Pliide, vuorovaikutusta!

Piis.

2 kommenttia: