keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Sanibel

Ajattelin läväyttää tänne viikonlopun Sanibel-kuvia. Sanibel on siis reilu kuudentuhannen asukkaan saari tässä lähellä. Sinne pääsee isoa siltaa pitkin, ja se on tosi suosittu turistikohde koska siellä on ihan älytön määrä simpukoita, ja niitä ihmiset siellä keräileekin ahkerasti. Paljon tuntui olevan ihmisiä varsinkin Ranskasta ja Saksasta, ja olin kuulevinani jonkun mongertavan myös ruotsiksi. Tietty sitten siellä lomailee myös paljon jenkkejä. Me ollaan Sanibelilla käyty joka kerta kun ollaan täällä oltu, sieltä löytyy biitsiä kilometritolkulla, paljon kauniita simpukoita, meri ja paratiisi. Jossain suomalaisessa matkalehdessäkin muistelen aikoinaan olleen Sanibelista juttua. Suosittelen ehdottomasti vierailua Sanibelilla, jos täällä päin pyörii. Siellä vierähtää helposti koko päivä rannalla. Majoituskohteita sieltä löytyy siis myös, Sanibel on vaan aika kallis saari, joten yöpyminen ja ruokailu on kallista. Suosittelenkin täyttämään kylmälaukun jäillä, juomilla ja eväillä. Sanibelilla me ollaan  joka kerta bongattu myös villejä delfiinejä pomppimassa merellä, se on näkemisen arvoista se. Siellä on mahdollista myös kalastaa, mutta just nyt en ole ihan varma, tarviiko sinne jotkut kalastusluvat.

Meillä oli tosi ihana viikonloppu, yövyttiin yksi yö kolmen makuuhuoneen huoneistossa Sundial Beach Resort - nimisessä paikassa, ja se oli ihana hotelli! Sijainti rannassa, uima-altaat, porealtaat, allasbaarit, hotellin lakanat ja pyyhkeet. Sanokaa mun sanoneen, että parasta antia maailmassa on hotellin lakanoissa nukkuminen. Ruoka hotellin ravintolassa tosin oli pahaa ja ylihinnoiteltua, jos jotain miinusta pitää keksiä. Mikä siinä muuten on, että amerikkalaiset ei osaa maustaa ruokia? Ei suolaa, ei pippuria, ei mitään. Useimmissa paikoissa ruoka ei maistu miltään. Varsinkaan ns. oikeissa ravintoloissa. Pikaruokapaikoissa on joitain poikkeuksia.

Eniveis, koska oltiin vaan yksi yö, meni aika ihan luvattoman nopeasti. Oltiin perillä vasta iltapäivällä, joten juostiin vaan äkkiä altaalle ja rannalle ottamaan aurinkoa. Illalla mentiin syömään kun vauva saatiin ensin pehkuihin. Lauantaina herättiin aikasin ja kävin rannalla kuvailemassa kun Eelis vielä nukkui. Aamupala nautittiin auringossa parvekkeella - täydellistä. Loppupäivä kahteen asti me sitten maatiinkin altaan reunalla aurinkoa ottaen (ja muutamaa drinksua kumoten ;)). Kotimatkalla pysähdyttiin tunniksi shoppailemaan Tanger Outlettiin ja koluttiin juosten läpi Nike, Gap, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Ralph Lauren. En oikein jaksanut vielä keskittyä kunnolla shoppailemaan, nappasin vaan Nikelta pinkin topin, Gapista mintunvihreän ihanan hupparin ja Calvinilta parit alusvaatteet. Halvalla lähti! Tommy Hilfigerillä olis ollut vaikka mitä ihanaa siellä, mut ensi kerralla sit paremmin. Shoppailun jälkeen kurvattiin vielä parhaimpaan meksikolaiseen, La Casitaan, syömään.


 Ah. Aamu, minä ja meri. Mulla on joku fiksaatio mereen. Rakastan merta. Voisin kuunnella meren pauhetta loputtomiin.

Nyt on keskiviikko-ilta, Eelis on kipeänä (kuumeflunssakurkkukipuyhdistelmä) ja huomenna on Halloween! Meillä (lue: mulla) ei vieläkään ole mitään asua, voi olla että mä tyydyn esittämään omaa itseäni. Onhan sekin tosin aika pelottavaa, ihminen joka puhuu suomea. Meiltä ollaankin pariin otteeseen ihmetelty että mitä ihmeen kieltä me oikein puhutaan. Nyt ajattelin ottaa Ben&Jerry'sin sulamaan ja mennä tuijottamaan loppuillaksi telkkaria. Ei huono idea. Sieltä tulee joka ilta hyviä leffoja, ja varsinkin Panttilainaamoa ja Criminal Mindsia on tullut tuijotettua aika ahkerasti. Mun aamupala-aikaan tulee aina myös muutama jakso vanhoja Sex and the Cityjä, halleluja! Pelastaa paskemmankin aamun. Moro!

Ps, palaillaan siihen hintavertailuun sitten kun mulla on enemmän aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti