perjantai 25. lokakuuta 2013

Hoi!

Hitsi miten päivät menee nopeasti. Olin kyllä ajatellut, että ehtisin päivitellä tätä blogia vähän useamminkin, mut en mä ole oikein ehtinyt. Enkä saanut teiltä kommenttejakaan edelliseen postaukseen, byyh!

Enivei. Kaikki on mennyt hyvin, kaikki on hyvin. Vauvan kanssa arki sujuu ja päivät tosiaan menee todella nopeasti. Viime lauantaina käytiin ekaa kertaa kunnolla shoppailemassa, kun Vesa vei meidät Edison Malliin useammaksi tunniksi. Itse suunnistin heti tietysti Victoria's Secretiin ja Eelis huiteli muualla. Ai että oli ihanaa pitkästä aikaa astua kyseiseen kauppaan. Siellä nainen vaan yksinkertaisesti on kuin taivaassa! Olin päättänyt, että alusvaatteita ja bikineitä en saa vielä ostaa (sitten vasta lähempänä kotiinpaluuta), mutta löysin t-paidan ja topin, sekä alepuolelta ihanan ja ohuen pinkin hupparin. Kosmetiikkaosastolta nappasin mukaani parit rasvat. Eelis löysi Ralph Laurenin pikeepaidan. Shoppailun jälkeen kurvattiin Kentucky Fried Chickeniin ja otettiin ämpärillinen ihania ja niin rasvaisia fried chickeneitä kainaloon ja mentiin kotiin syömään. Lauantai-ilta vietettiin leffan merkeissä kotona.

Sunnuntaina mentiin aamupäivällä altaalle ottamaan aurinkoa. Vähän on alkanut rusketuskin jo tarttua, ja ihmettelen aika suuresti sitä, ettei meistä kumpikaan ole vielä polttanut pahemmin nahkaansa. Karoteenipillereistä on siis todella hyötyä! Alettiin syömään niitä jo hyvissä ajoin varmaan kuukautta ennen, ja edelleenkin syödään päivittäin. Normaalistihan mä siis palan todella helposti. Eelis ei niinkään. Kun tultiin sunnuntaina altaalta, lähdettiin Vesan ja Socon ja lasten kanssa syömään. Syötiin pizzaa ja wingsejä :D Joo joo, kyllä me oikeesti syödään normaaliakin ruokaa.. Ollaan itseasiassa vähän sovittu että viikonloppuisin lähinnä herkutellaan, viikolla syödään täällä ihan tavallista kotiruokaa.

Tänään on taas perjantai, ja kuten on tavaksi tullut, me mennään perjantaisin Woodysiin muutamille. Siellä on kiva vähän relata ja nauttia mojitoista. Huomenna eli lauantaina me lähdetäänkin yöksi Sanibelille. Soco oli löytänyt jonkun supertarjouksen kolmen makuuhuoneen asunnosta, joten me päästään sinne yöksi. Ihanaa, pääsee mereen uimaan ja ottamaan aurinkoa!

... Josta päästäänkin viimeisen kahden päivän säätiloihin. Eilen oli koko taivas ihan pilvessä, ja oli aika kylmä. Parikymmentä astetta tuntuu tosi viileältä, kun on tottunut kolmeenkymppiin tässä parissa viikossa. Myös vettä satoi jossain vaiheessa. Illalla oltiin Anna-Sofian kanssa futisreeneissä, ja meillä oli ihan oikeasti älyttömän kylmä! Pitkähihaisessa paidassa ja huivissa painelin menemään ja silti paleli. Tänään on aurinkoisempaa, mutta aamulla oli vaan joku 17 astetta lämmintä. Apua! Viikonlopuksi on onneks luvattu kyllä taas ihan normaalia kolmenkympin lämpötilaa ja pilvetöntä taivasta, toivottavasti pitää paikkaansa. Niin se vaan talvi tulee tännekin.

Nyt laittelen muutamat kuvat kuluneelta parilta viikolta. Pitäis alkaa vähän aktiivisemmin kuvailemaan.



Anna-Sofian treeneistä. Go Blue Dragons!





Käytiin viikko sitten Ruby Tuesdayssa syömässä. Sieltä sai kaks olutta yhden hinnalla!
 Eelis oli onnellinen





Viime perjantaina Woodysissa. Eelis oli aika tuimana, vaikka toi meidän nachoplatteri olikin aika hyvää.



Kappas, lempijuomaani!

Kissa mimeltään Jasmin - herättää meidät joka aamu kauniilla aariallaan. Argh

Leikittiin sunnuntaina Anna-Sofian kanssa iPadilla ennenkuin lähdettiin syömään.
Eelis viihdyttää.
Jahas, vauveli heräs päikkäreiltä. Siispä gotta go. Seuraavassa postauksessa ajattelin ehkä ainakin vähän vertailla Suomen ja Jenkkilän hintatasoa, ero on nimittäin huima. Moi!

EDIT: Peeäs, unohtu vielä sellanen, että jos kiinnostaa reaaliaikaisemmin seurata lähinnä kuvia, niin Instagrammista löytyy nimellä enpph. Tuosta sivusta ---> Löytyy myös nappi jolla pääset suoraan yytsimään.

3 kommenttia:

  1. Minäminä kommentoin! Mietin että kyselen kuulumisia sulta fb:ssä, mutta helpompi ku luen täältä vaa aina sun postaukset nii tiiän mitä sulle kuuluu.. :) Oot näköjään jossain ihan paratiisi paikassa tällä hetkellä, niin kateeks käy!! (täällä sataa vettä 24/7 ja pimeetä ku säkissä jo ennen ilta viittä..) Toivottavasti teillä on ollu ihan huikee matka, oot niin onnekas ku oot siellä! <3 mäkin tässä yritän päättää seuraavaa matkakohdetta, harmi että mun ainut potenttiaalinen matkaseura on köyhä opiskelija.. :( <3 : llä Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aww ihana Heidi <3 on täällä kyllä ihanaa. mut alkaa olla jo vähän ikävä teitä ja perhettä ja.. :) no, mut eiköhän sen kestä vielä pari kuukautta. oon niin kade pikkujouluista, lupaa että pidätte ihan älyttömän hauskaa! onks sulla muuten skypeä? olis kiva skypettää joskus :) toivottavasti töissä on kaikki hyvin. ikävä sua <3 kiva kun kirjottelit :)

      Poista
  2. Mulla ei oo skypee mut voin kyllä yrittää tehdä sellasen tässä joku päivä .. :)

    VastaaPoista