torstai 5. syyskuuta 2013

Step one

Huuh tässä ollaan. Blogeja monia vuosia lukeneena en voi väittää ettei ikinä olisi tullut mieleen perustaa omaa blogia. Jostain syystä en ole sitä tehnyt. Tai ehkä juurikin siksi, että mitään sen erityisempää syytä blogin perustamiselle ei ole ollut. Nyt on aika kuitenkin toteuttaa haaveita, nimittäin me lähdetään Eeliksen, eli poikaystäväni, avopuolisoni, kanssa rapakon taakse. Ja mikä olisikaan helpompi tapa kertoilla tutuille kuulumisia, kuin perustaa oma pieni reissublogi.

Ketä me ollaan?

Me ollaan Emilia ja Eelis, 24- ja 21- vuotiaat seurustelevat ihmiset Keski-Suomesta. Alunperin Jämsänkoskelta ja Jämsästä, nykyisin Jyväskylästä. Emilia tekee rankkaa duunia Hesburgerissa ja samalla yrittää suoriutua kunniallisesti restonomin opinnoista (tosin tää reissuun lähteminen ei nyt ihan hirveästi tue edellistä lausetta) ja Eelis taas on viimeisen vuoden suorittanut siviilipalvelustaan koulunkäyntiavustajana.


Minne me ollaan menossa?

Emilian sukulaiset asuu perheineen Cape Coralissa, Floridassa. Emilia on siellä pari kertaa aiemmin lomaillut oman perheensä kanssa, joten mestat on tutut. Nyt olisikin tarkoitus viihtyä vähän pidempään, näillä näkymin noin kolmisen kuukautta.. Eelikselle kerta on ensimmäinen rapakon takana, JAIKS! Tarkoitus on siis lähteä heti Eeliksen sivarin päättymisen, 10.10, jälkeen. Paluu on Emilian perheestä riippuen (tuleeko ne viettämään USA-joulua) joko ennen joulua tai uuden vuoden jälkeen.


Täsä me ollaan.


Ja tänne me ollaan menossa. Under the coconut tree.







1 kommentti:

  1. Aika hienoa :) Florida on upea paikka, vielä kun sinne joskus pääsisi!

    VastaaPoista