lauantai 28. syyskuuta 2013

Voihan jännitys!

Apua, mihin aika kuluu? Aikamoista hässäkkää ollut nämä viimeiset viikot. On ollut töitä, pikkujouluja, pakkausta, muuttoa, vaikka mitä. Nyt on kuitenkin asiat aikalailla mallillaan, muutto on suurimmaksi osaksi hoidettu tänään pois alta ja kämppäkin jo loppusilausta vaille loppusiivottu. Auta armias mitä me tehtäisiin ilman meidän porukoita, tattista vaan muutto- ja siivousavusta molempien vanhemmille. Mulla on itselläni huomenna viimeinen työpäivä tällä erää, sen jälkeen otankin aikalailla iisisti porukoiden luona seuraavan viikon ja koitan miettiä että mitä ihmettä pakkaan reissuun mukaan ja mitä jätän pois. Eelikselle tosiaan jätettiin vielä sänky, telkkari ja Xbox (tietty) Jyväskylään, joten se saa asustella siellä vielä viikon.


Mullahan oli ihan väärää tietoa sen kansainvälisen ajokortin suhteen. Ei sitä tarvita enää, Floridan osavaltio on tehnyt sellaisen päätöksen hiljattain, ettei sitä siellä enää vaadita. Osavaltiosta riippuen se ilmeisesti siis vaihtelee. Joten onneksi ei menty siihen tuhlaamaan rahoja. ESTA saatiin viimein eilen hommattua Eelikselle, omaani vaan vähän päivittelin. Matkavakuutusten kanssa on vielä vähän hässäkkää. Nimittäin meidän matkavakuutukset on voimassa sen 45vrk, ja ilmeisesti saisin ainakin itelleni matkavakuutuksen kolmeksi kuukaudeksi hieman edullisemmin, jos liittäisin sen meidän kotivakuutukseen. Mut sehän sitten tarkottais myös sitä, että meidän kotivakuutus jäis vielä voimaan. Mun täytyy ens viikolla mennä selvittelemään vakuutusyhtiöön et mitä kannattais tehdä. Ilman matkavakuutusta ei oo reissuihin mitään asiaa, muistakaa se!

Cape Coralissa on lähiaikoina satanut ihan urakalla ja ollut muutenkin vähän kurja sää. Tai siis, lämmintä on ollut, mutta sateista ja ukkosmyrskyjä. Nyt siellä ilmeisesti ainakin toistaiseksi vähän selkenee. Myös tulevat sääennusteet lupailee, että kun me saavutaan maahan niin saatais nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Toivottavasti pitää paikkaansa. Toisaalta mua ei hirveästi huoleta, jos siellä satelee silloin tällöin vettä, eiköhän me kolmessa kuukaudessa ehditä jonkunlainen rusketus saada pintaan ;) (tärkein asia huom!)

Ennustuksia. Ja 9.10 --> ollaan siis mestoilla.

Ihan mahtavaa, äiti oli varannut meille Disney-UV:n! Kolmen makuuhuoneen huoneistossa vietetään 30.12-1.1. Tarkoituksena tällä kertaa tutustua yhtenä päivänä Universal Studioihin ja vuosi vaihtuu tietysti Magic Kingdomissa ilotulitusten loisteessa. Jos säät sallii (=on tarpeeksi lämmin), niin aiotaan käydä taas myös Typhoon Lagoonissa polskuttelemassa. Talvisesonkina (tai ainakin joulun aikoihin) vesipuistoista on auki ainoastaan Typhoon. 

Tulevana maanantaina mä lähden roudaamaan älyttömästi tavaraa Jämsään kirpparille (huom hyvää kamaa myynnissä pöydässä 48 maanantaista lähtien!) ja sen jälkeen yksi mun tuttu tekee mulle uudet ripsenpidennykset. Menin suutuspäissäni (...ja vähän myös päissäni) repimään edelliset irti kun alko ärsyttämään kun ne haritti harvoina joka suuntaan. Reissussa on niin helppoo kun on ripset päässä! Sieltä aion löytää jostain jonkun, joka niitä sitten voi huoltaa. Olen myös päättänyt käydä ensimmäisen kerran elämässäni esim. pedikyyrissä ja ehkä manikyyrissä. Nehän on siellä ihan törkyhalpoja, parikymmentä taalaa varmaan. 

Hei voisko joku auttaa mua. Oon ilmeisesti vähän motti, koska en vaan oo löytänyt, mistä saisin "liity lukijaksi blogilistalla"-buttonin tohon sivuun. Ja myös bloglovinista taidettiin kysellä. Mistä mää sen saan? Tai siis osaan mä sen gadgetin lisätä, mut mistä saan sen koodin? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti